top of page

Håndfuld skader


Dagen idag gik med en lille fællesjagt der gav en hare på tasken. Vi så både fasaner, harer og råvildt. Mine kammerater havde fra morgenstuenden siddet efter duer ved rapsen. Det havde givet en god portion. Desværre, da jeg ikke sad her, kunne de melde om et større kragetræk ved et af mine uglesteder. Efter jagten satte jeg mig her og fik en enkelt krage.

Hjemme ved middagstid fik jeg en indskydelse om at forsøge lidt skader i mosen. Inden andejagterne har jeg set mange skader her, men har endnu ikke forsøgt mig på dette nye revir.

Fandt en god plads og ville her i den sidste halve time inden solnedgang forsøge, at lokke skader til.

Det gik rigtigt fint og fem blev leverede og to forbiere. Der var flere skader jeg ikke fik skudt til, da det hele bare gik for hurtigt, inde mellem piletræerne.

Denne plads bør jeg forsøge næste week-end med uglen....så tror jeg på et fornemt resultat.


Comments


bottom of page