top of page

Grå krager og gås

Denne søndag var jeg på et af Jagtforeningen af 14. majs arealer. Her har jeg tidligere været gæst med succes og nydt det smukke revir og vildtbestanden. Langs med søen trækker ofte en del krager og med dygtighed og held, kan man ofte nedlægge en pæn portion. Denne søndag formiddag var heller ikke en undtagelse med en grågås og 12 krager på paraden.

Skjulet blev bygget ved en lille gruppe selvsåede valnøddetræer. Her kunne jeg overskue marken foran mig som nogle dage tidligere var tilsået med raps. Den megen fod af råvildt vidnede om, at der også er en stærk bestand af denne lille hjorteart her.

Den førte ½ time var kragerne ikke specielt interesseret i mine lokkere. Jeg havde da også fået mig placeret mellem to trækruter, men besluttede nu at bilve her, hvor jeg sad. Flere gange kunne jeg i tågen høre grågæs trække rundt. Jeg tænkte heldet måske ville være med mig og havde en lille håndfuld 3ér i lommen, hvis der skulle komme gæs.


Jeg havde fået nedlagt 2-3 krager, da jeg kunne høre grågæs. En flok kom trækkende mod mig og jeg fik hurtigt sat nye patroner i den efterhånden gamle og slidte Miroku. En enkelt gås fløj lidt lavere end resten af flokken og kom lige over mig. Heldet var med mig og en gås kunne hurtigt apporteres. Et billede blev hurtigt sendt til jagtforeningens formand.

Kragerne trak flittigt og godt gemt bag sløringsnettene fik jeg kragerne på skudhold.

En fin formiddag på et flot revir gav en gås og 12 krager.

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page