top of page

Dårlig skydning


Klokken er 05:11 og jeg har lige været inde på DMI´s hjemmeside for at se vejrudsigten:

Mest tørt og først ret skyet vejr, men efterhånden klarer der op fra nordvest med nogen sol - i eftermiddag kan det en overgang påny blive mere skyet. Temp. op omkring 12 grader og let til frisk vind fra vest og nordvest, som i aften drejer mod nord og aftager noget.

De lover skyet vejr fra morgenstuden med en 8 m/s fra NV. Umiddelbart en rigtig fin vejrsituation for dagens kragejagt. Udenfor kontoret kan jeg også se bladene på den store avnbøg bevæge sig og det plejer at være tegn på en god vind. Har en fornemmelse af, at dagen bliver en af de rigtig gode - målt på nedlagte krager!! Har dog et par gange i går aftes og igen her til morgen hørt " lad nu vær at blive skuffet...du har for høje forventninger".......ja-ja vi får se? Desværre stod forventninger ikke mål med morgen/formiddagens resulatet. Kragerne kom - men min skydning var den værste set i meget lang tid!! Den første krage der kom, fik jeg lige ramt så den gik i jorden. Den blev hurtigt apporteret. Så et par forbiere...så en anskydning på en krage der faldt langt borte (faldt den ikke efterfølgende). Jeg tror, at jeg har skudt til en 13-15 krager i dag og kun fået 9 krager og 2 skader med hjem...ØV for en dårlig skydning. Den dårlige skydning trak også selvtilliden væk, så oplagte chancer ikke blev brugt fordi jeg tøvede for længe. Dagens resultat: 9 Gråkrager + 2 HusskaderComments


bottom of page