top of page

Hjemme igen


Vel hjemme fra det jyske skulle jeg en tur her til morgen og se om der var kommet lidt krager på træk.

Jeg havde også medbragt en udstoppet musvåge hvis oprindelse skal findes i 1944 kunne jeg læse på en lille label, der sad på pladen musvågen stod på. Sikkert skudt og udstoppet kort tid efter!

Musvågen blev sat op på det meget anvendte uglestage med en krage i kloen. Det virkede forbavsende godt og jeg fik fire krager i løbet af de første 15 minutter. Kragerne var meget aggressive på musvågen og funderede et kort øjeblik om denne var bedre end mine ugler. Der var ikke den store gang i kragerne eller andre fugle for den sags skyld, så udover de fire krager i begyndelsen fik, jeg yderligere to krager og en enkkelt due. Det er ikke sidste gang musvågen skal anvendes, da den jo virkede godt. Jeg havde dog medbragt min ugle, hvis dette forsøg skulle svigte.Comments


bottom of page