top of page

En enkelt


Var til morgen ude for at se om et bundt krager skulle blive resultatet.

Lige da jeg ankom, så jeg lidt krager i luften men desværre også sne. Jeg fik sat uglen op i træet og mens jeg sad der, kom en krage og slog på uglen...den var ikke mere end 3-4 meter fra mig, før den så mig sidde der i grantoppen. Tror ikke den kom tilbage.

Vel nede i skjulet hørte jeg en krage komme flyvende...tættere og tættere på. Første skud fik kun ramt den lidt men i andet skud pakkede den og lå i sneen, så kun et par vingefjer stak op.

Det blev også den eneste fugl, der kom denne morgen - og det var med glæde, at jeg kunne pakke sammen og få varmet hænder og krop for jeg p.... frøs! Håber snart jeg får en dag hvor kragerne er rigtig samarbejdsvillige da jeg syntes det har knebet gevaldigt den sidste måneds tid!Comments


bottom of page