top of page

Denne søndag morgen vil jeg se om et par morgenfriske krager kan nås. Solopgang om en lille ½ time!! D-Day!! Day of Disaster...er meget rammende for denne jagtdag. Der var ingen fugle i luften og da endelig en krage kom, skød jeg forbi. Her gad jeg ikke sidde mere, så jeg tog op på en anden jagt for at se om der var mere gang i den der. Lige ankommet så jeg et par skader flyve ind i skoven. Jeg tog haglbøssen og fik listet et par skud i. MID-kaldet blev anvendt et par gange og begge skader kom flyvende. Den første faldt hvorpå jeg bommede på den anden. Nå, det var fint nok. Så var jeg igang. Fik sat musvågen op i et træ og gjort mig klar. Jeg anvendte MID-kaldet flere gange og i løbet af ganske kort tid kom en enlig husskade flyvende, som jeg bommede til med begge skud......så endnu en noget tid efter, hvor samme gentog sig...og for det ikke skal være løgn, bommede jeg igen med begge skud på den tredje. Fire forbiere (7 skud) på skader i træk, har jeg aldrig prøvet før. Endelig kom en krage listende. Den blev hurtigt føjet til skaderne (dem jeg havde bommet på). Nu var humøret helt i bund!! En skade lod sig høre bag mig og stille fik jeg listet haglbøssen op og afgivet et skud. Skaden faldt død til jorden!! Jeg fik flere husskader på skudhold, men fik ikke afgivet skud, da min selvtillid helt var forsvundet. På en god dag kunne jeg have haft 7-9 husskader med hjem. I dag måtte jeg nøjes med to: MID-pipen i anvendelse kan hurtigt lokke skader til. Den ene skade havde noget svampeligende infektion i benene. Dagens resultat: 2 Husskader


Comments


bottom of page