top of page

Endelig december


Så blev det endelig december og en hvid en af slagsen.

I en remise har jeg de sidste par dage set en del skader og lidt krager holde til.

Da vejret så ud til at stabilt uden nedbør og en del minusgrader ville jeg forsøge en times tid fra morgenstuden i dag.Jeg ankom til skjulet en lille ½ time før solopgang og fik sat mine to lokkekrager og skade op i sneen.

Udbygning af skjulet tog lidt mere tid end beregnet og netop som jeg satte mig til rette, var det blevet skydelyst.

Et par skader kom ud af den blå luft lige i mod mig og jeg fik hurtigt kastet bøssen til skulderen og afgivet et skud. Den bagerste skade faldt død til jorden. Kort tid efter hørte jeg nogle skader sidde og kalde lige over mig. Jeg rejste mig op i skjulet og så to skader få meter fra mig.

Den ene skade fløj ud over marken og pakkede i skuddet. En del små fjer dalede langsomt til jorden og vidnede om et godt skud. Sikke en start tænkte jeg, da jeg kunne høre flere skader.

Da der ikke rigtig skete noget ville jeg hente de to skader og sætte dem op som lokkeskader. Jeg blev afbrudt, da jeg kunne se to krager komme luskede lavt over marken lige i mod mig- en oplagt og uundgåelig doublé. Det blev til to forbiere!!

Jeg fik hentet de to skader og satte dem op på marken og hastede tilbage i skjulet.

Hvor kragen kom fra aner jeg ikke men lige med et kom en krage lige imod mig og på ca. 3-4 meters afstand slog den af, da den kiggede ind i løbene.....jeg lod den trække ud på små 15 meter før haglene indhentede den.

En dejlig kold dag der blev afsluttet med en forbier på en skade, inden jeg pakkede sammen.

Dagens resultat: 1 Gråkrage og 2 Huskader.Comentários


bottom of page