top of page

Klargøring af skjul


I dag har jeg været ude og kigge på to steder der er klargjort til kragejagten. På det ene sted skulle jeg bare lige sikre, at trisse og reb stadig var i orden. Det var det. På det andet sted som jeg anvendte meget i foråret, var der en del generende grene som naturligvis nu både var vokset og fået blade siden sidst. En Stihl-stangsav klarede hurtigt grenene, som jeg lod ligge på jorden eller smed op foran stedet hvor jeg vil placere mig. Stedet har givet rigtig mange krager sidste sæson men der var faktisk en del der kalrede frisag da grenene hang i vejen. Det er slut nu som nedenstående billeder viser. Stangsav og taske med fotoudstyr...klar til arbejde. Det meget begrænsede udsyn der var til at begynde med. Samme sted i marts 2010 Noget tid senere....det lysner.

Slut...frit skudfelt...nu kan de bare komme når uglen er opsat og vi har rundet den 1. september.


Comments


bottom of page