top of page

Broget krage


Har i dag været på et af mine revirer og gøre klar til kragejagt. Skjulet er nu i orden og en lang stange er gjort klar til uglen. Stagen blev fundet i remsien og var helt tør med enkelte sidegrene og bark der nu er fjernet. Dette sted ligger i en granremise på en bakketop ud til havet, og har tidligere været en suveræn plads for septemberduer. Nu er det kragerne, der må stå for, da de ofte også lægger vejen forbi. Placeringen er ikke optimal, da jeg sidder i den vestlige kant af remisen med uglen placeret inde i skoven. Det betyder, at jeg får solen mod mig om formiddagen. Dette er dog ikke det store problem, da jeg er dækket af grene og blade. Remisen hvor kragejagten skal forgå fra.


I dag havde jeg også den glæde, at se en variant af kragen jeg efterstræber...nemlig vingebåndskragen. For ikke at skabe unødig forvirring er der tale om den almindelige gråkrage (Corvus Cornix) med hvide aftegninger på vinger og hale. Det bliver spændende at se, om den skulle falde for fristelsen at komme nær krageuglen.

Mon det vil lykkes mig at den nedlagt....følg med her?


Comments


bottom of page