top of page

Ingen optimal dag


I eftermiddag vil jeg igen forsøge med lidt kragejagt.

Jeg så i går, at der på et af mine gode steder, havde samlet sig en del krager i de omkringliggende områder. Vinden er ikke optimal i dag men under alle omstændigheder bedre end i går. Ikke en vind rører sig i øjebliket!! Jeg har lige været forbi stedet og kunne se, at der er markarbejde i gang.....men-men, der var en hel del krager på markerne, så måske det hele ikke er så tosset endda.

Vi får se? Desværre var vinden ikke det mest optimale. Jeg fik gjort klar ud på eftermiddagen og i løbet af kort tid kom en fugl glidende og satte i træet over mig. Jeg kunne ikke se om det var en krage eller råge...men de velkendte kra-kra, da fuglen fløj ud over uglen, gjorde sagen klar. Første fugl var i hus.

Kort efter kom endnu en krage til som gjorde den allerede skudte fugl selskab.

Det blev til i alt 7 krager nedlagt i 9 skud. Jeg bommede helt uforklarligt, da fire krager slog på uglen samtidigt....sikkert nerver over måske endelig at få noget jeg mangler...nemlig en doublé på krager!!!Comments


bottom of page