top of page

Hård vind


Det vist kun gå fremad!

Her til morgen skal jeg forsøge om jeg kan få lidt krager og duer på tasken på et areal mellem Roskilde og Holbæk. Der er ikke set det store de sidste dage men det er altid sjovt og forfriskende at komme på arealer man ikke færdes på dagligt.

Vejret ser også ud til at blive i den bedre ende med frisk til hård vind og ingen nedbør....tegner lovende og som den optimist jeg er af natur,, håber jeg på en superdag!! Det blev faktisk en fin dag i blæsevejret. Jeg så hele tiden duer i luften desværre ofte for mig uden for skudhold. En enkelt krage kom skrålende lige da jeg havde gjort skjulet færdigt. Da den sejlede ind over træerne fik jeg listet bøssen op og kragen faldt til jorden. Det var en af de største krager jeg i år har skudt. Kvik apportering af kragen Lyttende i skjulet Duerne trak villigt men uglen skræmte dem lidt men det blev alligevel til 8 stykker samt en uforsigtig ung sølvmåge. Der var desværre meget få klrager i luften og hvis ikke jeg troede det var råge var det blevet til endnu en krage. Den blev reddet af lysforholdene og fløj skrålende videre.

Dagens resultat: 1 Gråkrage


Comments


bottom of page