top of page

Årets første


Det er alt for længe siden jeg har haft tid og mulighed for kragejagt. Dette skal der rådes bod på i dag hvor jeg har afsat alle de lyse timer til netop kragejagt. Om ganske kort tid drager jeg ud på det udvalgte revir med ugle, hund og haglbøsse......jeg håber dagen kan give en håndfuld krager her hvor vejret er blevet noget mildere og det ser ud som om, der er mere gang i kragerne. Opdatering: Jeg havde nok sat forventningerne lidt for højt grundet mine manglende jagtmuligheder, det sidste stykke tid. Jeg kom lidt forsent frem til reviret og solen var allerede oppe. Jeg tror nu ikke gjorde alverden, da der ikke var mage fugle i luften her eller på frem til reviret. Skjulet blev sat op og uglen monteret på stagen med en tidligere skudt krage. En flok canadagæs trak over mig i ca. 25 meters højde men med 6ér- hagl i bøssen skulle jeg ikke forsøge noget. Dagen gjaldt jo også krager.


bottom of page