top of page

Nyt revir


Da jeg er med familen i jylland hver efterårsferie og faktisk savende lidt jagtmuligheder uden for døren, besluttede jeg mig for at prøve lykken og køre en tur.

I de tidlige morgentimer så jeg en del trækkende fugle langs fjorden og kørte ind på den nærmest gård. Her mødte jeg vel nok verdens flinkeste mand, idet han selv var jæger og sagtens kunne forstå mit behov. Han havde da lidt jord og der kunne jeg jage som jeg ville og måtte nedlægge ænder, gæs, måger og krager samt harer, ræve og endelig en mårhund, hvis den skulle vise sig - uden beregning.

Meget ydmyg tog jeg ned på engene og fik sat mit skjul og ugle op.

Der gik ikke lang tid før den første måge slog på uglen og blev nedlagt. Et par stykker fulgte den første i skjulet. Det var egentlig krager, jeg var kommet for, så da en krage endelig hang over uglen fik jeg kragefeber med det resultat, at kragen anskudt faldt ned i noget rørskov.....hunden var rutineret og kragen blev hurtigt apporteret.


Comments


bottom of page