top of page

Nordenfjords


Jeg har altid mulighed for at tage til det nordjyske og se om der skulle være lidt krager. Sidste år var der som tidligere nævnt en del krager hvor jeg ikke fik udnyttet chancerne optimalt grundet manglende forberedelse.

I år ankom jeg om etermiddagen i silende regn og blæst. Her fik jeg bygget skjul og gjort et ugletræ parat til den forestående store jagtdag.

Da jeg lige ville teste mit setup forsøgte jeg lidt om eftermiddagen. Dette gav 3 krager og 2 sølvmåger.

Den næste morgen var jeg klar allerede en ½ time før solopgang. Jeg havde forventet en del trækkende krager denne formiddag men det blev aldrig rigtigt godt. Der kom kun ganske få krager og jeg udnyttede de seks med fuldt udbytte. Dagen gav også 3 sølvmåger.

Det var sin sag at få uglen ned fra den sitkagran, jeg havde uglen i. I løbet af formiddagen var vinden blevet hårdere og hårdere og tangerede storm, da jeg sad deroppe i toppen helt ud til havet og balancerede.

Jeg fik taget lidt fotos af skjulet så man kan få en idé om, at man nok skal være sløret men huske på, at fuglene kan kigge lige ned i skjulet hvorfor lyse effekter, flasker m.m. skal være skjult - helt skjult ellers slår fuglene af.

Bemærk den ene anskudte krage, hvordan den har fat i hundens øjnrand. Mange hunde er kommet til skade på denne måde og man skal derfor være varsom med at sende sin urutinerede hund på en sådan krage, da kragens bid både kan skræmme og skade hunden.


Comments


bottom of page