top of page

En lille håndfuld blandet


Til morgen kørte jeg ud på et revir hvor jeg endnu ikke i år havde være på kragejagt. Jeg har ikke set specielt mange krager i området, men denne morgen skulle det forsøges. Jeg ville forsøge med lokkefugle som et miks af husskader og krager og se, om nogle krager eller skader kunne lokkes til her i kulden. Der var faktisk en del krager i luften, men med sådan en høj blå himmel flyver de højt. Jeg fik da lokket fem på skudhold og fik de tre. Så det var en ok start. Da der ikke rigtigt skete mere, kørte jeg over på en andet revir. Her skete der endnu mindre, lige bortset fra et par smågrupper af krager i hundrede meters højde! Jeg fik øje på en kat ude i markkanten. Ikke fordi jeg ville skyde den men af kedsomhed forsøgte jeg at lokke den til med MID-kaldet. Katten reagerede overhovedet ikke - uanset hvor meget kraft jeg lagde i kaldet. En husskade havde åbenbart hørt lydene, for ud af ingenting kom den flyvende mod mig. Den så slet ikke, da jeg løftede bøssen. Katten reagerede heller ikke på skuddet og jeg tror det var en oldgammel huskat!! Resultat: 3 Gråkrager + 1 Husskade


Comentários


bottom of page