top of page

Kragerne trækker


Jeg skulle egentlig på kontoret i dag, men da jeg passerede indkørslen kl. 09:50 kunne jeg se, at kragerne var godt i gang med trækket. Nu kunne jeg kun forbande, at jeg havde drysset rundt til morgen. Hurtigt forbi kontoret og se om der var nogle hasteopgaver...det var der ikke. Så var det ellers op på bakken og uglen op. Inden jeg var nået hen til skjulet havde jeg allerede fået de to første......der ligger 11 krager i skjulet lige nu. Frokostparaden Nu skal jeg lige have lidt frokost og så er det kragerne igen!!!

Ja, man må glæde sig over formiddagens resultat for eftermidagsresultatet var noget skuffende set i forhold til dagens tidligere udbytte. Der kom fire krager på skudhold hvoraf jeg fik de tre. På et tidspunkt slog en stor musvåge på uglen og satte sig lige over mit skjul. det var fint tænkte jeg, da den måske også kunne lokke en krage på skudhold.......og kort tid efter kom to krager hvoraf jeg fik den ene. Håber ikke der har siddet en med en kikkert og troet det var musvågen jeg skød til!! Jeg har studeret min jagtjournal fra sidste år og kan se, at ca. 85% af alle krager i reguleringsperioden er nedlagt fra solopgang og frem til frokost. Det er ikke noget videnskabeligt resultat men giver dog et fingerpeg hvornår man skal være på plads. De næste 14 dage kan være meget fine resultateter. Har du ikke fået søgt en reguleringstilladelse er det ved at være sidste chance. Resultat: 14 Gråkrager


コメント


bottom of page