top of page

De sidste dage har jeg desværre ikke haft tid til krageregulering selvom lysten har trukket hårdt i mig. Forberedelse til sidste eksamen har desværre trukket for meget tid. Da eksamen var overstået her til middag, var jeg ikke sen til at pakke bilen og køre afsted....nu skulle der reguleres krager. Jeg har udset mig et sted som jeg har tiltro til og ville i dag lige forsøge mig med min nye ugle, som jeg forventer mig meget af!! Desværre ødelagde snevejret lidt af fornøjelsen da jeg måtte pakke sammen tidligere end beregnet. Det blev dog til to dejlige store krager, som var helt vilde, da de slog på uglen. Den sidste kom langt ude efter jeg havde kaldt et par gange. Fra ca. 40 meters højde skruede den sig direkte ned mod uglen, så jeg kunne høre hvordan vingerne lavede lyde...nærmest som gæs og ænder. Det var helt fantastisk. Den blev indhentet af haglene, da den tog vind og ville stige. Et par krager kom til noget senere, men jeg fik ikke skudt, da jeg troede, at de ville tage en runde mere. Den vrede store ugle med en død krage i kloen. Uglen placeret i piletræet Resultat: 2 Gråkrager


댓글


bottom of page