top of page

Krager i bunke


Jeg havde egentlig ret store forventninger til denne morgen/formiddagsjagt på kragerne. Dette fordi vinden var perfekt og vejret også så ud til at blive lidt overskyet. Vel på plads ca. 10 minutter før solopgang og uglen klar ventede jeg til alarmen ringede på uret som tegn på at det var skydetid. Der var nu ikke meget at skyde efter og jeg ventede og ventede på at en krage skulle komme forbi. Efter 1½ times jagt havde jeg skudt til en krage og den lå nu i skjulet. Jeg besluttede derfor, at nu kunne det være nok....det var bare ikke dagen. Jeg rejset mig op og kiggede ud da en krage kom flyvende mod mig. Så var krage nummer to leveret. Det kunne godt være jeg skulle blive lidt endnu. En lille flok på 4-5 krager slog på uglen og jeg fik lavet en doublé. Kragerne kom nu ret flittigt på kaldet og uglen...det føltes da sådan. Underligt nok var størstedelen af dem fuldstændige stille, hvilket var lidt underligt. Omkring kl. 12.00 var trækket ebbet ud og omkring kl. 13.00 pakkede jeg sammen og kunne konstatere, at dagen nok blev lidt bedre end forventet ud fra begyndelsen. Inden jeg pakkede sammen, kom i øvrigt en krage som satte sig i et træ ca. 50 meter væk. Den sad og kiggede og skrålede mod uglen og jeg svarede den. Sådan stod det på i ca. 5 minutter før den fløj lige i mod mig....krage nummer 20 var i hus tænkte jeg. Den lever stadig!! Uglen på plads Tug sidder og venter....skal nok i vandet inden vi skal hjemad ...at skyde til bunke Dagens fine resultat Resultat: 19 Gråkrager


Comments


bottom of page