top of page

Krager i møgvejr


På trods af møgvejr fik jeg fra morgenstunden 2 krager for uglen. Forsøgte en doublé men missede andet skud. Det gad jeg ikke mere og tog på kontoret. Her kiggede jeg ud af vinduet med kikkerten og fik øje på en stor rede i en grenkløft i toppen af en eg. Med kikkerten kunne jeg se en hale stikke ud over redekanten...men hviklen fugl, havde jeg ingen idé om. Jeg tog haglbøssen for en sikkerheds skyld hvis det var en krage og forsøgte at banke på træet...uden resultat. Så tog jeg kragekaldet og kaldte et par gange, hvorefter en krage fløj væk mens jeg var uopmærksom et øjeblik. Ja, så var det bare at vente og da jeg kiggede ud på reden en times tid senere, kunne halen anes igen. Jeg tog haglbøssen og gik ud til træet og smed en kæp op mod reden...kragen fløj ud og faldt til jorden stendød for et velrettet skud hagl. Endnu et kragepar har fået forpurret deres forehavende!

Resultat: 3 Gråkrager


Comments


bottom of page