top of page

Kragerne tyndes


Fik et kragepar til morgen i remise, hvor jeg de sidste dage har set dem holde til. Formålet var egentlig bare, at jeg skulle have den ene af dem.

Lige da den første kommer på uglen, skyder jeg den. Få sekunder efter sidder den næste i krage i træet. Desværre har jeg et patronhylster hvor ejektoren er gået forbi hylstret som stadig sidder i kammeret. Jeg får hurtigt rensestokken samlet og stødt patronen ud og sat en ny patron i. Kragen så mig aldrig og faldt død til jorden. Derefter kørte jeg ned til en lille granlund, hvor et par husskader holdt til. Ugeln og en lokkeskade blev sat på marken foran og jeg selv satte mig under en gran. Ca. 10 minutter efter kunne en skade høres. Jeg opdagde, at den sad få meter over mig og da skaden samtidigt opdagede mig, fik jeg den nedlagt i et bagskud. Herefter kørte jeg op til skovkanten hvor nogle krager plejer at holde til. Her blev det en enkelt krage inden arbejdet kaldte. Resultat: 3 Gråkrager + 1 Husskade


Commenti


bottom of page