top of page

Da vi på denne tid af året slutter arbejdet ca. 15.15 havde jeg lige små 45 minutter hvor jeg kunne se efter lidt krager og skader på reviret.

Jeg fik hurtigt en sløringsfarvet jakke og ansigtsmaske på. Bøssen ladt op og kaldene om halsen. Første stop var ved noget bevoksning, hvor der i løbet af dagen, var set lidt skader og krager holde til. Der gik ikke lang tid fra kaldet havde været i brug, før en krage kom flyvende mod mig. Selv om det var et meget let skud, bommede jeg i første men fik den i andet skud. Fin begyndelse.

En due kom flyvende over mig - sikkert jaget op af skuddet - også den faldt til jorden.

En lille køretur ud til noget småbevoksning og mose var nsæte projekt. Jeg anvendte kaldet i lang tid og endelig kunne de første skader ses i det fjerne. De kom nærmere og nærmere. En husskade lettede fra en gruppe træer små 100 meter væk og da den var dækket af lidt buske gjorde jeg mig klar. Verdens skønneste spidsskud og skaden pakkede fra ca. 30 meters højde og faldt som en dartpil.

Jeg forsøgte et par steder til uden held og da det var lukketid, fik jeg lige taget et foto af en fornøjelig afslutning på en arbejdsdag.


Comments


bottom of page