top of page

For meget sol


Vi fik placeret vores skjul helt forkert, da vi byggede det igår. Solen stod lige ned i skjulet og mange - rigtig mange - krager slog af små 35-40 meter fra os.

Dagen begyndte rigtig skidt med dårlig skydning i form af anskydninger og forbiere samt ærgelse over de mange fugle der slog af. Hvorfor de slog af, kunne vi ikke rigtigt finde ud af. Vi havde skudt lidt måger som var lagt ud mellem lokkekragerne. Dette trak måger til....men måske disse måger var årsagen, der fik kragerne til at slå af. Mågerne blev fjernet og kragerne kom lidt tættere på....men noget var der galt!

Vi ændrede lidt på skjulet og tog et sløringsnet helt væk, da farven måske var for mørk i forbindelse med halmen.

Til sidste virkede det som om, at kragerne var lidt mere samarbejdsvillige - men rigtig godt blev det aldrig. En del af forklaringen skal måske findes i filmen fra dagen. Her ser man en lokkekrage, der ligger med brystet op. Dette havde vi ikke opdaget og jeg selv tror, at en del af forklaringen skal ligge her.

Da solen kom lidt mere i vest, kunne vi lægge halm op, så vi sad i skygge, hvilket hjalp en del sammen med de andre tiltag vi havde gjort.

En fin dag med 21 leverede krager og 7 sølvmåger. Jeg tør ikke tænke på antallet, hvis alt havde fungeret optimalt!


Comentários


bottom of page