top of page

Kragefugl 200


Så blev årets kragefugl nummer 200 nedlagt. Jeg var taget op til et revir hvor der kan være mange krager. I dag var der ikke specielt mange - hvorfor ved jeg ikke. Kragerne havde måske luret, at det nok ville blive en våd omgang og var fortrukket til mere lægivende steder.

Jeg fik skudt til en krage der kom i et fint sideskud. Kragen faldt efter lidt flaksen til jorden mellem halmballer og andet grej. På trods af eftersøgning fandt jeg den ikke. Jeg kunne se, at der en gang imellem var samlet lidt råger og krager, der kredsede rundt over det område kraegn var faldet ned i, så et eller andet sted må den have ligget synligt?

Da jeg kom tilbage fra eftersøgningen kom en måge glidende over mig og den fløj direkte ind i haglsværmen. Så var der i det mindste fugl på tasken. En stor sølvmåge og lidt af en mundfuld for en spaniel.

Underligt nok kom der lidt træk i kragerne da slud og regn gjorde sit indtog. De fløj meget lavt og i medvind. Jeg fik kaldt dem over mod mig, og i løbet af kort tid havde jeg fået fire stykker og bommet på en enkelt.

Slud og regn var efterhånden blev mere udtaget, så det var tid at pakke grej og fugle sammen.


Комментарии


bottom of page