top of page

Krager og sne


Havde egentlig aftalt at jeg skulle på kragejagt her til morgen. Da jeg var i skoven med hundene omkring kl.06.00 regnede det ret kraftigt, så jeg tænkte ikke på at skulle efter krager. Nogle timer senere dalede store så snefnug ned, og nu var jeg da helt overbevist om, at jeg ikke skulle skyde krager idag.

Klokken ca. 8.30 ringede telefonen med en stemme, der spurgte om jeg var på vej? Det var jeg nu ikke, men blev overbevist, da vejret hvor vi skulle jage var fint.

Der var desværre ikke mange krager i dag og da sneen blev kraftig, var der slet inegn. Men forventning om at vejret ville klare op og kragerne - forhåbentligt - ville sværme, blev vi siddende i skjulene. Ventetiden var næsten forgæves, men det gav da en enkelt mere efter lokkefuglene var børstet rene. Da der ikke var udsigt til flere krager, pakkede vi sammen.

Et ok resultat på 7 krager.....måske 8, da der var lidt uenighed om hvor mange vi egentlig havde skudt da jeg havde medbragt et antal skudte som lokkefugle.


Commenti


bottom of page