top of page

En af de grå


Jeg fik en enkelt krage idag på jobbet. Da frosten gør, at vi ikke kan lave ret meget, kunne vi jo lige så godt tage på jagt og se hvad mosen gemte.

Jeg havde både set lidt fasanhaner samt duer trække rundt i området fra solopgang. Vi mødtes kl. 10.00 og jeg drev et større område af med hunden. Et forbiskud til en due var alt det blev til her. Herefter skulle jeg drive en større mose af med hunden. Jeg stod og ventede på, at skytterne skulle gå på plads, da jeg hørte en skade bag mig.

I solen stod jeg ret eksponeret men kaldte et par gange for sjov hvorefter nogle krager svarede. Flere kald og nogle krager satte sig i en birk små 100 meter fra mig.

En krage valgte at flyve imod mig i højde med trækronerne og netop som kragen var bag en større birk, trak jeg bøssen an og svingede igennem, da kragen var fri. Kragen faldt død til jorden og hunden kunne hente den.

Sådan kan kragejagt også være.


Comments


bottom of page