top of page

Fire + en


Forsøgte denne eftermiddag på nogle strandenge hvor jeg ikke har været et godt stykke tid grundet mine manglende gummistøvler. I dag tog jeg chancen iført læderstøvler - resultat var meget våde fødder.

Jeg fik sat mit skjul op og nogle lokkere over skjulet. Da uglen kom op, sad lokkerne noget lavere hvilket ikke er optimalt. Der var nu ikke noget at gøre ved det. Jeg kunne vælge at tage dem ned eller lade dem blive siddende og valgte det sidste.

Et par kald med FT2 og et par husskader kunne anes ude i et hegn ca. 150 meter væk. Den ene fløj ud til et birketræ på engen. Et par kald mere og skaden sad lige over mig. Første fugl nede!

Jeg havde taget et lille videokamera med og ville lige optage lidt film. Desærre var der ikke meget batteri på. Nå, jeg kunne da lige filme lidt omkring min opstilling og kalde lidt. Det blev en super succes som filmen viser.

Et par krager mere lod sig lokke og da dagen var slut, kunne jeg bære en husskade og fire krager ned til bilen.


Comments


bottom of page