top of page

Regn i regn


Denne lørdag morgen blev tilbragt i regn og atter regn.

Jeg tjekkede lige vejrudsigten inden jeg kørte afsted. Der var godt nok lidt vand i sigte - i små mængder.

Jeg fik sat sjul og lokkere op. Jeg syntes selv, at det var en god og fin opstilling med et par lokkekrager ved et kvægfoderhus og nogle udstoppede og tidligere skudte på jorden. iIden for få minutter kom der en lille flok krager som også syntes opstillingen så fin ud. Jeg fik en i første skud, men måtte desværre se en anskudt krage flyve langt væk mod en gruppe træer. Den kunne jeg ikke gøre noget ved, da der var ca. 600-800 meter derover og jeg næppe ville få lov til at gå skoven igennem med en hund.

Regn og krager er bare en meget meget dårlig kombination og der var heller ikke en eneste fugl at se i området. Hvordan jeg kunne udholde det møgvejr er en gåde og da en trailer kom op til gården kom min tålmodighed på prøve. En pige skulle læsse en trailer af for noget hestemøg. Bunken og traileren var lille men det tog en uendelighed. Problemet var, at jeg ville have hende væk, da jeg ikke ville skyde lige ved siden af hende (små 30 meter) og chancen for at der kom en krage mens hun var der, var stadig en mulighed på trods af regnen. Endelig blev hun færdig og satte sig ind i bilen....og der - lige der kom en krage lavt over marken. Den kom fint over lokkerne og faldt død ned i en vandpytte.

Nu gad jeg heller ikke mere og pakkede sammen.

Et ok resultat taget vejret i betragtning.


Yorumlar


bottom of page