top of page

Oktobers første


Her i efterårsferien var det igen tid til en tur i det jyske, nærmere betegnet Klegod ved Ringkøbing. En venlig bonde har givet mig lov til at jage på hans jorder, der ligger direkte ned til fjorden, hvor ænder og gæs til tider trækker. Nu er det kragerne, der har min interesse, så disse andefugle kan for så vidt flyve, hvor de vil.

Jeg nedlægger de måger der kommer forbi, da de fouragerer på bondens minkfarm. Den første måge jeg fik nedlagt var en udfarvet sølvmåge som var ringmærket. Spændende at se hvor den så kommer fra?

I år var der ikke det store udbytte, da vinden ikke var så god til dette område. Jeg fik da en enkelt krage og må erkende, at jeg bommede meget fælt på to amdre krager....øv!

Det blev desværre kun tid en enkelt formiddag med et fint udbytte vinden taget i betragtning. Da jeg lige var forbi bonden med en erkendtlighed og en snak om resultatet, fortalte han, at til næste år kunne jeg jage på endnu en ejendom ned til fjorden.

Her har jeg kørt forbi et par gange og set flere krager her....men det er til næste år.


Comments


bottom of page