top of page

Første sne


Jeg havde håbet, at den første sne kunne få nogle krager til at trække, selv om der næsten ingen vind var. Desværre gik det som jeg havde forudset, men ikke håbet på - nemlig intet træk.

Jeg synes tit, at den første dag med sne, så er vildtet som sunket i jorden og bevæger sig næsten ikke.

En enkelt krage kom dog nær mit skjul og lidt heldigt fik jeg afgivet skud til den, da jeg var optaget af min medbragte morgenmad.

Dette blev også dagens eneste krage.

Da der var helt dødt her, kørte jeg til et andet revir i nærheden og ville se om jeg kunne få lidt duer. Der sad pænt med duer i skoven, og et par lokkeduer i træerne gjorde lidt virkning, og det blev til fem duer her - de sidste to duer blev nedlagt i en mindeværdig doublé. En lille flok duer kom højt over træerne og med to velrettede skud kunne jeg to døde duer falde gennem luften og ramme skovbunden.

Dagens resultat oplagt i årets første sne: fem duer og en krage.


Comments


bottom of page