top of page

Dejlig julegave


Denne 2. juledag skulle står i kragernes tegn.

Jeg ankom til reviret ca. ½ time før solen var oppe og havde godt med tid til at gøre mine lokkere og skjul klar.

Her på denne plads, havde jeg set hvordan kragerne trak gennem en lavning og hen over de piletræer, jeg sad ved. Ved at placere en 6-7 lokkekrager i træerne, regnede jeg med, at jeg ville få kragerne helt hen til mig.

Når kragerne kunne ses eller høres anvendte jeg flittigt kaldet og fik mange gode chancer. Desværre missede jeg to oplagte chancer for doublé idet jeg bommede på anden chancen. Derudover mistede jeg to krager som kom ned. Den ene lå stille foran skjulet og da jeg et kort øjeblik overvejde at give den et skud mere, lettede den mellem piletræerne uden at jeg fik skudmulighed. Den anden krage faldt til jorden og forsvandt uden at den blev fundet...hvordan er mig en gåde?

Lokkekragerne placeret inden solen kom op.

Udsigten fra skjulet. Den tætte trekant, hvor nettet hænger i lag, skjulte jeg mig bagved, når der kom krager. Det gennemsigtige net gav mulighed for at se kragerne og være klar, når de kom.

Dagens meget fine resultat: 25 krager, 4 sølvmåger og 1 due.


留言


bottom of page