top of page

Fint skjul og vejr


I dag ville jeg forsøge kragerne på en af de gårde, hvor jeg kan komme og skyde. Jeg var forbi igår for at se, hvordan det så ud med hensyn til kragebestanden og ikke mindst muligheden for at opsætte skjulet. Der var pænt med krager og en større halmstak på et markhjørne, kunne godt blive en fin placering for mit skjul.

Jeg ankom til reviret ca. 08.00 og havde god tid til at bygge skjulet. Da der ikke var meget vind i dag og vejret var alt for godt, havde jeg ikke de store forventninger til dagen. Et par krager er nu også godt nok, alt taget i betragtning, og selv om man gerne vil have dage med mange fugle, skal der også være dage med få fugle...ellers bliver man aldrig tilfreds.

Skjulet fik jeg bygget godt inde i halmstakken og en krydsfinérplade blev anvendt i den ene side støttet af et par stænger til mit sløringsbet. Jeg fik lagt net og halm op og fik lavet et superfint skjul hvor jeg kunne side inde i mørket og se ud.

Lokkekrager blev placeret og så var det bare at vente.

Der kom fem krager på skudhold og de blev alle nedlagt. Dette var meget tilfredsstillende for intet kan ødelægge en dag som få chancer og dårlig skydning.

Resultatet blev fem krager her.

På vejen hjem kørte jeg forbi et af mine andre revirer. Her fristede en enlig due for meget og den blev nedlagt med .22éren. På marken gik 8 stykker råvildt. De to af dem var bukke i bast og den ene havde allerede sat op som gaffel. Den anden var kun 3-5 cm. høj men så noget kraftigere ud i kroppen.


Commentaires


bottom of page