top of page

Kalenderårets sidste


I dag var det sidste chance for at få lidt krager i dette kalenderår. I morgen skal jeg ud og skyde lidt råvildt, så kragerne må sidde over.

Jeg skulle forsøge mig på en ny placering uden at have været og kigge på stedet før. Det er noget jeg normalt aldrig gør og slet ikke igen. Det er svært at vurdere fra vejen, hvordan forholdebe er og hvor man vil sidde. Jeg havde dog en god fornemmelse for stedet og var meget optimistisk, da jeg bar mit grej ud.

Skjulet blev opsat under en stor tjørn. Her havde jeg flere gange set krager sidde og trække denne vej forbi. Skjulet blev måske en lille smule synligt - mere end jeg synes om.

Jeg syntes at der blev for åbent i skjulets venstre side og følte, at kragerne kunne kigge lige ned.

Foran skjulet placerede jeg en del lokkekrager og på vejen op til reviret lå en hare i vejsiden, som jeg også lagde ud (ses i højre hjørne).

Jeg havde en god fornemmelse af lokkebilledet og kunne alllerede se hvordan kragerne bare kom sejlende på stive vinger ned til lokkerne.

Der kom kun ganske få krager denne morgen og jeg fik skud til fire og fik de tre. Placeringen af skjulet og lokkerne må prøves igen for jeg tror faktisk, at det er en god placering.

De tre krager der kom på paraden denne dag.


Comments


bottom of page