top of page

Duer, krage og hare


I dag lagde jeg ud ved en remise omkring Roskilde.

Normalt kan jeg sjyde en god håndfuld duer og måske et par krager her. Med den begyndende sne, var jeg ret overbevist om, at jeg nok skulle få en del duer for ved remisen.

Jeg fik placeret lokkefugle på jorden og nogle enkelte i træerne. Da der ikke havde vist sig nogle duer i et stykke tid, lokkede jeg med FT-kaldet.

Hurtigt kunne jeg høre nogle krager og da en enkelt krage var uforsigtig nok at komme tæt på, blev den nedlagt i et godt og højt sideskud. Perfekt. Kort efter kom to duer ind over remisen og ville sidde. Da de kom rundt fik jeg skud til den ene som faldt død til jorden. Duen landede bare få meter fra den just skudte krage.

Der skete ikke meget mere her og tålmodigheden var ved at slippe op. Jeg aftalte derfor med en kammerat, at vi skulle mødes på en af mine andre jagter. Mens jeg ventede på ham ved den nye reviir fik jeg nedlagt to duer og der var pænt med duer i området. Da jeg også så en hare i skoven besluttede vi, at tage et par drev.

Der var fint med harer og med en lidt mere heldig placering, kunne vi have fået en 4-5 stykker.

Vi måtte dog nøjes med en enkelt stor hare.

Duerne trak fint og vi fik en god håndfuld, inden vi kørte hjemad.

Dagens resultat med en hare, syv duer og en enkelt krage.


Commenti


bottom of page