top of page

Udeblevet jubilæumskrage


I dag havde jeg faktisk regnet med, at jeg skulle runde krage nummer 200 i dette jagtår...ja, det ville faktisk være en formsag. Sådan skulle det desværre ikke gå.

Jeg fik afhentet "eleven ", der med snart 40 nedlagte krager i år må siges at være næsten udlært, omkring kl. 09.00 og sammen kørte vi til reviret. Det havde sneet og det sneede stadigvæk, da vi ankom. Der var pænt med krager i området, så det tegnede lovende. Desværre er det bare sådan, at snevejr og krager ikke hænger sammen...ikke for mit vedkommende.

Vi fik bygget et rigtigt godt skjul op af nogle bigballer og satte nogle gamle bildæk op, så der blev et rum med god plads. Ovenpå dette satte vi lidt sløringsnet, så vi kunne sidde og se ud samtidigt med, at vi ville være dækket. På rygsiden satte vi ligeledes noget mørkt op, som idag bestod af en regnjakke og to sløringsnet. Som billederne viser, kan man slet ikke se skytten, som står oprejst i skjulet.

Der var ikke mange krager i luften overhovedet hele dagen. Vi fik kun ganske få chancer, som vi udnyttede. Da jeg havde chancen for krage nummer 200 kom to krager valsende ind mod skjuelt...jeg bommede på begge krager og blev rasende.

Vi pakkede herefter sammen og kørte lige forbi et andet revir, hvor hundrede af krager havde slået sig løs hele dagen......sådan er det. Det skal være skidt for at blive godt.

Næste gang jeg nedlægger en krage, er det helt sikket en jubilæumskrage.


Comments


bottom of page