top of page

Intet træk


Så fik jeg søndagen til lidt krageregulering. Jeg havde egentlig håbet på, at der ville være gang i trækkragerne denne morgen. Det var der bare ikke....de andre år har dette tidspunkt faktisk været det bedste, med +20 krager på de gode dage. Om trækket er gået forbi uden jeg har opdaget det, eller det lader vente på sig, er svært at sige.

Det blev til en enkelt på dette revir...og hvilken en!! Se nedenstående film som jeg optog. Kragen var meget mistroisk og det tog lang tid før den kom på skud....

Jeg måtte derfor flytte revir, da jeg denne morgen kun fik den ene krage på mit bedste træksted. Jeg kørte lidt rundt til mine revirer og valgte en gravhøj som udgangspunkt for dagens jagt med ugle.

Netop ankommet på højen og fået sat skjul og ugle op sad en husskade og skræppede op. Jeg rejste mig i skjulet og selv om skaden kiggede lige direkte på mig fløj den ikke. Det døde den af.

Kragerne slog fint på uglen men kom desværre bagfra hvilket betød, at jeg måtte ændre mit skjul da de fik øje på mig. Helt godt blev det aldrig men jeg fik da yderligere 10 krager inden regnen tog til og pakkede sammen.

Den ene af kragerne var en "vingebåndskrage".

En fin dag med 1 husskade og 11 krager.


Comments


bottom of page