top of page

Mellem snebyger


Jeg kunne lige nå et hurtigt ophold i skjulet her til eftermiddag. Jeg havde egentlig troet, at sneen ville være stoppet men jeg blev overrasket. Da jeg ankom til reviret væltede sneen ned og det så meget gråt ud.

Jeg fik sat skjulet op og forsøgsmæssigt opsatte jeg alle de lokkefugle jeg havde lige foran skjulet, så de rigtig kunne syne af noget. Mine udstoppede krager kunne jeg dog ikke anvende, da jorden var frosset og jeg ikke lige havde en metode, hvor disse kunne stå naturligt.

Der gik ikke lang tid før en krage viste interesse for lokkerne og langsomt kom glidende imod mig. Jeg fik den og mens den lå der i sneen, kom endnu en krage på skudhold, som jeg også fik.

Der skete ikke meget en god times tid og jeg var flere gange ude af skjulet og børste sne af lokkerne og jeg overvejede kraftigt at pakke sammen. Jeg så en krage langt ude til højre og kaldte. Kragen kom imod mig kunne jeg se.

Jeg sad og trykkede mig i skjulet og havde ikke set, at kragen var kommet ind på skudhold og nu var fløjet lige over lokkerne og udenfor rækkevidde. Jeg sad der og forbandede mit manglede udsyn. Et par kald og kragen vendte - jeg fik den i et perfekt spidsskud.

Dagens udbytte på tre krager var langt i underkanten hvad jeg havde forventet da jeg kørte afsted, men med vejret taget i betragtning skal jeg være glad.


Comments


bottom of page