top of page

Periodens sidste


Denne reguleringsperiode blev sluttet med en fin parade.

Kragerne kom fint fra morgenstunden og vi burde måske nok have haft 2-3 mere på paraden.

Da vi var færdige og ville køre hjem, mødte vi bonden og fik en lille snak om krager og skader. Jeg spurgte om han havde observeret nogle reder i skoven eller haven. Det havde han da. Lige bagved laden var en rede og der havde været lidt aktivitet igår. Nå, tænkte jeg, den rede havde jeg set - og der var ingen aktivitet.

Vi kørte om bag laden og der kunne jeg se reden - og en kragehale stikke ud. Vi listede hen til reden og jeg gav lige et par advarselsskrål med kaldet - hunnen lettede og blev nedlagt.

Så fra paraden var på 8 fugle - blev den nu suppleret med 1 så udbyttet i alt kom op på 9 nedlagte krager.


Comentarios


bottom of page