top of page

September i gang


På dette revir skulle vi i første omgang regulere en del duer. Duerne trak fint fra morgenstunden, men mest glad er jeg for de to krager og skaden jeg fik nedlagt. Den første nedlagte krage, som iøvrigt var en vingebåndskrage, som jeg måske har taget et foto af tidligere, kom på stive vinger lige ind til de udstoppede lokkekrager.Et dejligt nemt skud at begynde på!

Herefter fulgte en del duer som blev nedlagt. Jeg ville lige ned til bilen og hente nogle patroner, da jeg så en krage komme over min lokkere og ind over skoven. Jeg troede egentlig at chancen var forpasset, men forsøgte et par kald. Kragen vendte og jeg fik den mellem trætoppene. Skaden blev nedlagt da jeg skulle hente en gråand, jeg havde nedlagt. Jeg sendte hunden ud i vildtageren og så pludelig en skade i hjørnet af skovkanten. Jeg lokkede med MID-kaldet og lige med et, sad skaden i en birk over mig - så kom der også en skade på tasken idag.

Paraden er ikke helt fyldstgørende da det blev til endnu to krager. Dagens udbutter blev 5 krager og en husskade.

Dagen efter blev der igen reguleret duer. Her var det tæt på, at endnu en husskade blev nedlagt - desværre holdt den sig lige uden for skudhold.


Comments


bottom of page