top of page

Få krager


Det er kragerne jeg vil have nedlagt. De mangler bare i større tal. Et par enkelte kommer der nu altid og det blev til to stykker idag.

Den ene krage var en vingebåndskrage og jeg formoder, at det er den samme jeg har set et par gange på dette revir. Vi så en lille flok sortfugle komme flyvende og jeg forsøgte at kalde. En enkelt krage kom mod os og i et højt skud, bragte jeg den til jorden.

Den anden krage fik jeg ved en tilfældighed. Min kammerat skylle skyde en stor sølvmåge, der kom glidende ind mod os. Desværre fik han en klikker og måske godt for det - for en krage kom glidende ind fra venstre i det samme og jeg fik den i mit andet skud. Havde min kammerat ikke haft den klikker, havde vi nok fået mågen, men aldrig kragen.

Duerne trak fint på den nysåede mark og det blev til godt 30 stykker. Så håber jeg landmanden er tilfreds.


Commentaires


bottom of page