top of page

En enklet til mig


I dag var jeg ude og prøve lykken efter krager og duer. Det første sted vi var, gik det ikke helt som forventet. Vi havde placeret os ved en mose og efter de første 3-4 skud, blev en nabokvinde så ophidset over vores skydning.

Lokkekrager placeret i den lette dis.

Skjulet blev placeret i kanten af mosen

Hun mente, at vi skræmte hendes heste i en nærliggende stald. For ikke at skabe mere ravage pakkede vi sammen efter en dialog blev det aftalt, at der blev sendt en SMS inden vi skød næste gang, så hun kunne sætte hestene på en fold langt væk. Fin aftale.

Det næste sted blev ved en gravhøj, hvor kragerne udeblev. Vi forsøgte først med uglen og med kaldet fik jeg kaldt to ungkrager ind som fint blev nedlagt af min , til tider, velskydende kammerat.

Min , til tider, velskydende kammerat ser om succesen er forviget på kamera.

Uglen placert tæt på et egetræ med toptørre.

Jeg begyndte at blive lidt nervøs, da dagen var ved at ende og kunne ikke begribe, at jeg skulle have en dag uden en eneste nedlagt krage. Pludselig kom en krage bagfra og vi sad der i skjulet og snakkede om, at det var sidste chance. Jeg forsøgte at kalde et par gange og kragen vendte. Den hang i luften et godt bøsseskud ude og pakkede i skuddet....så blev den dag også reddet!

Dagens fine resultat.

Dagen gav tre krager og 18 duer.


Comments


bottom of page