top of page

Lille bukkelam


Jeg var ikke ude efter krager idag men fik dette lillle bukkelam.

Da jeg ankom til reviret så jeg et stykke råvildt ude i brakken. Efter en pürch på små 300 meter kom jeg fint ind på ca. 30 meter. Da det var en gammelrå lod jeg den være. Ude på marken gik to dyr, der tydeligt var rå og lam og jeg besluttede, at lammet skulle stå for, da det så meget småt ud.

Desværre havde jeg overset en buk i bast der sad på marken på vej op til de to dyr. Bukken sprang afsted og jeg frygtede, at den ville tage råen og lammet med ind i skoven. Dette viste sig også at være tilfældet. Jeg kunne kun lige ane lammet små 80 meter oppe i skovkanten.

Jeg gik nogle meter ud på marken og kunne nu se, at det stod fint med siden til og med kuglefang. Ingen større dramatik end at jeg stak snellen og lod den lille .222ér smælde. Lammet lå forendt små 10 meter fra påskudstedet.

Vægetn lå på lidt over 9 kg. brækket hvilket er meget lidt set som gennemsnit på reviret og årstiden.

Comments


bottom of page