top of page

Det blev godt


Dagen idag skulle stå i krageuglens tegn. Sikkert baseret på sidste week-ends fine resultat, håbede jeg igen at kunne få en god portion krager for uglen. Desværre var der næsten intet træk og de få krager der kom, viste meget lidt interesse for uglen. Det lykkedes mig dog at kalde nogle enkelte til og jeg fik nedlagt tre af disse.

Min stædighed til trods, da jeg nu havde brugt en del tid på at gøre alt klart, fik jeg det råd, at jeg skulle forsøge med lokkere små 400 meter væk. Her var en nysået mark og de sidste dage, har der været fint med krager her.

Jeg fik pakket alt grejet ned og flyttede plads. På marken var kun få krager da jeg ankom, så det var absolut ikke optimisme, der fyldte skjulet. Dette blev gjort lidt til skamme, da der meget hurtigt kom krager trækkende som slog helt fint for lokkerne. Jeg fik da også lavet to doubléer inden for de par timer jeg sad der. Omkring 12-tiden var trækket over og jeg kunne lægge 14 krager på paraden. Så var denne morgen nu ikke så dårlig endda.

Dages 14 krager på paraden


Comments


bottom of page