top of page

Kragerne trækker


Denne første fridag i påsken skulle stå i kragernes tegn.

Vejret har desværre næsten ødelagt min forårssæson med kulde og vinden i den forkerte retning så udbyttet for i år er kraftigt reduceret.

Jeg kørte tidligt ud for at være på plads inden solen var oppe og kragerne på farten. Da der endnu ikke havde vist en eneste krage et kvarter inde i skydetid, var jeg klar over, at dette ikke skulle blive en af de store dage. På de store dage er kragerne i gang tidligt og lige efter solopgang har man allerede fået et par stykker.

Nå, nu var jeg taget afsted og måtte få det bedste ud af det. Der var langt mellem kragerne men pudsigt nok var der god aktivitet i husskaderne som trak rundt i flokke på 10-15 stykker sammen. Noget jeg aldrig har set tidligere. Om det var samme flok ved jeg ikke, men jeg fik da af tre omgange pillet en enkelt ud.

Uglen til vejrs

De første ligger i skjulet

Endnu en slog på uglen

Den blev hurtigt hentet

Det fylder godt op

En fin forårsdag med 12 krager og 3 skader på paraden.


Comentarios


bottom of page