top of page

Håb om krage nr. 200


Idag havde jeg sat næsen op efter krage nummer 200 i dette jagtår. Det var nu ikke fordi chancen ikke var - jeg missede den bare.

Da jeg ankom til reviret, var der nok tæt på 300 krager på marken. Det så lyst ud og jeg fik gjort mit skjul og uglen klar. Desværre tror jeg bare, at kragerne idag ikke ville lege med, for de var allle forsvundet, da det først skulle begynde.

I stedet så jeg en stor mængde duer slå på den nysåede mark, jeg sad ved. Jeg havde ingen lokkeduer med, så jeg måtte bare vente indtil den første kom på skudhold. Da den første due var lagt ud som lokker, gik det slag i slag. Hvis det ikke var for min dovenskab, kunne jeg sikkert have skudt dobbelt så mange duer. Jeg skulle bare være rykket små 15 meter hen under et stort egetræ. Da duer der kom, sigtede lige mod egetræet og dem der gik venstre om fik jeg på skud og dem der gik højre om slap.

En lille håndfuld krager kom også forbi. På næste jagt, er jeg helt overbevist om, at nummer 200 nok skal komme i hus!

Dagens parde med 42 duer, 4 krager og 1 sølvmåge


Comments


bottom of page