top of page

Så kom nr. 200 i hus


Så lykkedes det endelig at få krage nummer 200 i dette jagtår.

Det begyndte ellers ret skidt. Jeg begyndte på et revir, hvor der godt kan være lidt krager - det eneste jeg så her, var tre stykker råvildt og en forvildet due. De næste steder var der heller ikke meget aktivitet. Jeg endte op på en høstet majsmark - her var der lidt krager og duer.

Skjulet blev bygget og ret hurtigt, fik jeg en due. Så begyndte regnen og jeg kunne bare sidde i bilen og vente. Da det endelig klarede op, var der ikke nogle fugle at se - det eneste var en traktor med plov. Den begyndte at pløje majsmarken. Jeg pakkede sammen og kørte ilbage til et af de andre revirer og satte skjul og lokkere op.

Her kom en masse stormmåger og fløj rundt over lokkerne. Jeg brugte kaldet flittigt og da et par allikere kom til, vidste jeg med sikkerhed, at en krage måtte komme også. Ganske rigtigt - den kom i små 15 meters højde lige på.

Krage nummer 200 var leveret.

Kort efter kom bonden og sagde, at han ikke ville have flere krager skudt før til foråret, grundet ro til hjortevildtet. Så det var bare at pakke sammen.....

Jeg kørte lidt rundt og fandt en god lokation, hvor der faktisk var rigtig mange krager -her skal jeg ud imorgen tidlig.

Krage nummer 200


Kommentare


bottom of page