top of page

Tæt på 400 krager!


Det blev til en kort regulering denne morgen. Jeg var ude for at se, hvor jeg vil køre hen i morgen og være klar fra solopgang. Der var lidt krager og måske ikke som den smarteste løsning, valgte jeg at se, om det kunne blive til lidt krager for uglen denne fine forårsdag.

Jeg skød forbi på den første krage som kom men ikke nummer to. Med kaldet og lidt held, fik jeg endnu en krage til uglen som jeg også fik nedlagt. På et tidspunkt kom en krage flyvende som desværre så mig, da jeg tog fat i haglbøssen - det havde den anden krage den var sammen med ikke. Den kom lige på uglen og blev nedlagt på små 10 meters afstand.

På et tidspunkt, da jeg overvejede at pakke sammen, hørte jeg en krage tæt på. Jeg tog fat i haglbøssen og var klar. Kragen kom kort efter lige forbi uglen og pakkede. Det samme gjorde jeg.

Tror jeg vil sætte mig her fra morgenstunden og se om ikke det kunne blive til en fin formiddag.

Det var årets krage nummer 388-389-390-391 ....håber jeg når de 400 i morgen!!

Comments


bottom of page