top of page

Forskellige revirer


DEL 1

Dagen i dag begyndte lidt sent da jeg har nogle gøremål med familien. Jeg begyndte med uglen i en lille mose. Det er nu ikke fordi der er mange krager her, men jeg vil godt have fat i de få krager der holder til i dette område. Dagen begyndte ikke specielt godt med to forbiere.

Jeg fik dog den næste krage, der slog på uglen. Det blev til fire krager i dette skjul.

Jeg fik desværre anskudt en stor gammel krage som hunden fik fat i. På et af billederne kan man se, hvor farlig sådan en apportering er for hunden. Denne gang skete der ikke noget, men en unghund, kan måske blive lidt skræmt af sådan et bid.

DEL 2

På et andet revir sad en krage på en hegnspæl og dasede. Det var for stor fristelse for mig og efter en kort pūrch med salonriflen, blev den nedlagt. Den havde en underlig klumpfod og har sikkert været genert af dette. Det var nu blot en ungkrage og ikke over et år gammel.

Det var så fem krager mere, der ikke får yngel på vingerne.

Ved dette revir fik jeg lige lavet et hurtigt skjul med nogle sløringsnet. Uglen kom op og så var det bare at vente.

På et tidspunkt ser jeg en krage flyve forbi, hvor jeg sidder. Jeg kalder hurtigt og utroligt nok vender kragen og kommer skrålende ind mod uglen.

Den bliver ramt lidt tyndt men falder efter 30 meter med et lungeskud. Det var dagens 6. krage og en god stor revirkrage.

Comentarios


bottom of page