top of page

Fint med fugle


I dag skulle jeg egentlig slet ikke have været ude efter krager. Da jeg talte med en af mine kammerater og skulle forbi ham, sagde han jeg skulle skynde mig, for han var på vej ud af døren. Han skulle besøge en kammerat på en gård, hvor der var problemer med tamduer. Jeg spurgte om jeg ikke kunne komme med og tage mig lidt af kragerne så?

Aftalen blev, at jeg kunne sidde ved en af staldbygningerne og skyde krager og de tamduer, der kom forbi. Det skal siges, at der efterhånden var opbygget et særdeles stor bestand af tamduer, der huserede i staldene.

Det gik lidt trægt for mig, mens de skød duer og jeg havde kun fået en krage, da det var frokost.

Jeg valgte at blive tilbage, da jeg regnede med, at når roen havde lagt sig, ville kragerne komme tilbage. Det skete også og i løbet af den næste time, fik jeg nedlagt syv krager i alt.

To krager måtte efterlades på staldtaget, hvor de var faldet. Den ene krage var endt på taget efter et lungeskud og den anden krage grundet et lidt forhastet skud. Denne krage ville sikkert have vendt, så jeg kunne have nedlagt den over marken.

Så er jeg oppe på 447 krager og 27 husskader i dette jagtår som er det mest fantastiske, målt på antal nedlagte krager og skader.

Der en uge tilbage i dette jagtår og så er det slut!!

Comments


bottom of page