top of page

Efter krager ved Uvelse


Jeg kørte først ud til et revir hvor der normalt er en del krager. Jeg ankom noget sent og kunne se, at der ikke var mange krager her i dag. Jeg fik dog sat skjul, lokkere og ugle op i håb om lidt krager. Jeg sad absolut ikke optimalt med mit skjul i vinden og troede slet ikke, at jeg kunne få en krage på skudhold. En enkelt krage fik jeg dog lokket ind og som blev nedlagt.

Jeg havde en løs aftale med en anden kragejæger om, at vi skulle ud på hans revir. Jeg fik kontakt og vi aftalte at mødes derude. Jeg ville finde et godt sted at sætte skjul op og vente. Vel ankommet i det opsatte skjul, gik der ikke lang tid før en krage fik listet sig helt ind og satte sig mellem lokkerne uden vi opdagede det. Jeg synes dog at se en bevægelse mellem lokkerne og rejste mig op, Den ene af lokkerne blev levende og forsøgte at flyve væk. Dagens første krage på dette revir var leveret.

På et tidspunkt fik jeg lokket en stor krage ind over lokkerne. Jeg fik skudt til den to gange og lidt ærgelig kunne jeg se den flyve videre. Vi fulgte den og på et tidspunkt holdt vingeslagene op og kragen gik på stive vinger i jorden langt væk. Jeg gik de små 500 - 600 meter ud og fandt kragen.

Der kom lidt krager som jeg fik lokket ind over vores lokkere og da dagen var slut kunne vi lægge ni krager på paraden.

Comments


bottom of page