top of page

På flere revirer


Dagens kragejagt foregik på to lokaliteter. Ikke fordi det var den oprindelige plan, men fordi der bare ikke var krager.

Jeg forsøgte først langs vandet. Her har der været en del krager de sidste dage. Desværre komme der en del krager allerede ½ time før solopgang.

Kragerne slog sig ned i nogle høje træer, få hundrede meter fra mig. Det betød, at alle de krager der kom, fløj direkte til disse træer og ikke levnede en eneste chance.

Jeg fik dog kaldt en uforsigtig krage ind og fik den ramt lidt tyndt. Da denne krage hoppede rundt på stranden kom hurtigt et par andre krager den til undsætning. Jeg sendte hunden efter den anskudte krage med det resultat, at hunden tiltrak en krages opmærksomhed og således kom næsten helt ind til skjulet.

Dette var de to eneste krager, der kom på skudhold her. Resten af de mange krager så jeg ikke mere til.

Det var derfor på tide at flytte revir. Det næste revir lå kun små 10 minutter væk. Desværre heller ingen krager her, men nu skulle forsøget gøres.

Jeg fik placeret en udstoppet krage på min uglestage og sat tre udstoppede krager på vintersæden foran.

Lang ventetid - men en enlig krage kom til. Den satte sig højt i et poppeltræ inden den slog på lokkerne.

Fin stor krage.

Efter en små 20 minutter kom en krage og satte sig langt ude ved et par store lindetræer. Jeg fik kaldt den helt ind over lokkerne...og skød forbi!!

Σχόλια


bottom of page